10 Jenama Headphone Gaming Terbaik Bawah RM300

Anda seorang gamers yang mencari-cari headphone gaming terbaik yang ada di Malaysia? Terdapat banyak pilihan headphone yang anda boleh pilih dari pelbagai jenama. Semuanya mempunyai kelebihan tersendiri dan pasti akan memberi kepuasan kepada anda ketika menggunakannya.

Namun, tak semua model dijual mengikut bajet yang anda ada. Di sini, kami senaraikan 10 pilihan jenama headphone gaming terbaik yang anda boleh dapati dengan harga di bawah RM300. Anda boleh memilih mana-mana headphone yang anda sukai dengan harga yang bersesuaian.

Anda boleh klik pada gambar untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut berkenaan produk.

jenama headphone gaming terbaik
CORSAIR HS50 PRO STEREO Gaming Headset

CORSAIR HS50 PRO STEREO Gaming Headset

Headset Permainan CORSAIR HS50 STEREO memberikan keselesaan dan kualiti dengan pad telinga buih memori, pemacu audio neodymium 50mm yang ditala tersuai dan mikrofon satu arah yang membatalkan hingar boleh tanggal.

Logitech G431 7.1 Gaming Headset

Logitech G431 7.1 Gaming Headset (Surround Sound, 50mm Drivers, DTS Headphone X 2.0, 6mm Mic)

Dengar keseluruhan permainan dan didengari oleh rakan sepasukan anda. G431 menampilkan pemacu 50 mm, Fon Kepala DTS:X 2.0 dan mikrofon 6 mm untuk pengalaman permainan yang lengkap. Fon Kepala DTS:X 2.01 bunyi sekeliling dan pratetap EQ hanya tersedia untuk Windows® OS dan memerlukan perisian permainan Logitech G HUB.

jenama headphone gaming terbaik
Edifier G33BT Bluetooth Wireless Gaming Headsets

Edifier G33BT Bluetooth Wireless Gaming Headsets

G33BT ialah alat dengar Bluetooth yang hebat dengan kependaman rendah dan teknologi lampu latar RGB. Menampilkan pad telinga kulit lembut dan ikat kepala dwi penggantungan laras sendiri untuk keselesaan optimum semasa sesi permainan yang panjang. Buat pelarasan dan tukar tetapan dengan pantas dan mudah dengan mengetik butang pintar yang terdapat pada set kepala. Kini lebih mudah untuk mengawal kelantangan bunyi, menjawab panggilan dan menghidupkan lampu RGB. G33BT juga mempunyai mikrofon pembatalan hingar omni-arah yang boleh ditanggalkan yang boleh ditanggalkan dengan mudah apabila tidak digunakan.

Kingston HyperX CLOUD STINGER S Gaming Headset

Kingston HyperX CLOUD STINGER S Gaming Headset (Dynamic 53mm, 18Hz-23kHz, Noise-cancelling, 3.5mm plug)

HyperX Cloud Stinger S membenamkan anda dalam permainan dengan bunyi keliling maya 7.1 melalui perisian NGENUITY. Pemacu arah 50mm mengepam bunyi berkualiti tinggi dengan ketepatan audio yang tepat. Ia ringan dan menampilkan busa memori HyperX dan kulit buatan lembut untuk keselesaan legenda semasa sesi permainan maraton. Cawan telinga berputar 90° boleh diletakkan dengan selesa di leher anda semasa rehat. Untuk pelarasan audio pantas, set kepala mempunyai kawalan kelantangan pada cawan telinga dan mikrofon pembatalan hingar pusing-ke-redam.

jenama headphone gaming terbaik
Asus TUF Gaming H3 Gaming Headset

Asus TUF Gaming H3 Gaming Headset (Wired, 50mm Driver Size, 20 ~ 20000 Hz, 32 Ohm)

Alat dengar permainan TUF Gaming H3 untuk PC, PS4, Xbox One dan Nintendo Switch, menampilkan bunyi sekeliling 7.1, bes dalam, reka bentuk ringan, kusyen telinga yang menyejukkan pantas.

Pemacu ASUS Essence 50 mm dan teknologi ruang kedap udara eksklusif memberikan pengalaman audio yang mengasyikkan.

Bunyi sekeliling maya 7.1 disokong oleh Windows Sonic.

Ikat kepala dan kuk keluli tahan karat yang kuat memberikan kestabilan dan ketahanan yang lebih baik.

Reka bentuk yang ringan memastikan keselesaan semasa bermain.

Sokongan merentas platform untuk PC, Mac, PS4, Nintendo Switch, Xbox One dan telefon mudah alih.

Mikrofon analog menyediakan komunikasi dalam permainan yang jelas.

jenama headphone gaming terbaik
Lenovo Legion H300 Stereo Gaming Headset

Lenovo Legion H300 Stereo Gaming Headset (GXD0T69863, 20 Hz – 20 KHz, 96dB, Wired via 3.5 mm, 32 ohms)

Headset Permainan Stereo Legion H300 direka untuk memuaskan hati pemain pro tanpa menjejaskan kualiti. Nikmati pengalaman mendengar yang kaya, pembinaan ergonomik, reka bentuk cawan telinga dan ciri kebolehgunaan yang bertimbang rasa di sekeliling, dalam pasangan yang bergaya untuk sesi permainan dan media kegemaran anda.

Cooler Master MH-751 Gaming Headset

Cooler Master MH-751 Gaming Headset (Crystal-clear Comms, Superior Comfort)

Headset Permainan MH751 menawarkan bunyi berkualiti tinggi dengan kesesuaian keselesaan tinggi untuk sesi battle royale terpanjang anda. Pemacu Neodymium 40mm memberikan bunyi yang penuh dan seimbang, manakala mikrofon omnidirectional memastikan komunikasi jelas dalam skuad anda. Dan cup telinga berpusing yang mewah memberikan keselesaan terbaik semasa anda mengejar kemenangan diraja.

jenama headphone gaming terbaik
Elysium SIGNATURE HYPERBASS 2 Headset

Elysium SIGNATURE HYPERBASS 2 Headset (Bluetooth 5.0, 102dB ± 3dB@1Khz, 20Hz – 20KHz, 500mAh)

Siri Signature Elysium menampilkan audio yang diperhalusi oleh pasukan audiophile profesional. Disesuaikan dengan pemacu premium yang menghasilkan garis bass paling berkuasa dengan mudah, HyperBass2 menjanjikan untuk menyampaikan audio yang menyenangkan dan jelas dengan resonans yang mencukupi. Kekal bebas dan bersaing dengan muzik, filem dan permainan kegemaran anda melalui audio masa nyata yang kekal segerak dengan mana-mana peranti anda melalui teknologi BT5.0. Kusyen telinga kulit vegan yang mewah dan faktor bentuk yang ringan dan tahan lama melengkapkan pengalaman HyperBass2 dengan sentuhan halus.

Gigabyte GP-AORUS H5 Gaming Headset

Gigabyte GP-AORUS H5 Gaming Headset (50mm Beryllium metal drivers, RGB Fusion-16.7M customizable lighting)

Memperkenalkan pemacu logam berilium 50mm yang kaku dan ringan, membolehkan AORUS H5 menyampaikan bunyi yang sangat baik, tepat dan seimbang, sambil menghapuskan getaran yang tidak perlu untuk meningkatkan ketelusan bunyi.

jenama headphone gaming terbaik
Razer BlackShark V2 X Gaming Headset

Razer BlackShark V2 X Gaming Headset (Triforce Titanium Drivers, 7.1 Surround, Hyperclear Mic)

Hadapi persaingan secara langsung dengan set kepala e-sports ringan yang berkembang pesat di bawah tekanan. Memperkenalkan Razer BlackShark V2 X- ancaman tiga kali ganda audio yang menakjubkan, kejelasan mikrofon yang unggul dan pengasingan bunyi tertinggi yang diluluskan oleh pakar.

SecawanKopi.com

Secawan Kopi adalah blog tentang gajet dan teknologi terkini.

 

 

All Right Reserved 2022 by Secawan Kopi.