12 Headphone Terbaik Bawah RM100 Yang Mampu Dimiliki

Anda sedang mencari headphone? Terdapat pelbagai jenis headphone terbaik  dan berkualiti dengan harga bawah RM100 yang mampu anda miliki. Di sini, kami senaraikan 12 headphone terbaik bawah RM100 yang boleh anda pilih. Mari kita lihat headphone yang telah kami senaraikan. Mungkin ada di antaranya yang menarik minat anda.

Cliptec BBH506 

Cliptec BBH506 

Headset Stereo Wayarless Bluetooth Cliptec BBH506 menampilkan ciri-ciri bunyi yang luar biasa melalui pemacu 40mm supaya anda dapat menikmati pengalaman bebas tanpa wayar sepenuhnya dengan bunyi yang sempurna. Fungsi Bluetooth membolehkan anda menyambungkan headset ke peranti lain seperti tablet atau smartphone melalui sambungan tanpa wayar. Ia juga sesuai digunakan dengan semua jenis telefon pintar utama (iOS dan Android) dan memastikan kawalan sepenuhnya ke atas muzik/media atau menjawab panggilan telefon. Headset ini juga menyokong penggunaan kabel audio AUX in/out dan kad TF.

Boleh didapati di: https://www.harveynorman.com.my/tv-and-audio/headphones-en/wireless-headphones-en/k-clip-h-p-bt-bbh506-bk.html

headphone terbaik bawah rm100
Sony MDR-ZX110AP

Sony MDR-ZX110AP

Ketika sedang bergerak, anda boleh mendengar lagu dalam bunyi yang jelas dan seimbang dengan menggunakan headphone MDR-ZX110 yang menampilkan pemacu 30mm dinamik. Dengan pad telinga berkusyen, ia memberi anda keselesaan tambahan semasa dalam perjalanan. Headphone ini telah menambah baik fungsi sambungan dengan smartphone Android.

Boleh didapati di: https://www.sony.com.my/electronics/headband-headphones/mdr-zx110-zx110a-zx110ap

headphone terbaik bawah rm100
Insta360 X3 Terbaru di Malaysia

Behringer HPM1100

Behringer HPM1100 Black memberikan anda penyelesaian yang sempurna sama ada anda sedang mengadun, memantau atau hanya mendengar muzik kegemaran anda. Menyampaikan tindak balas frekuensi yang luas dan julat dinamik yang tinggi, headphone pelbagai guna, HPM1100 akan memenuhi semua keperluan anda.

Edifier K800
Edifier K800

Headset USB Edifier K800 berasal daripada barisan siri K yang menghasilkan headset dengan bunyi audio berkualiti tinggi, jaminan keselesaan dan mikrofon yang sensitive. Secara keseluruhannya, ia memberikan pengalaman audio yang menakjubkan. Dengan menggunakan kepintaran dan teknologi terkini, K800 telah dicipta agar sesuai digunakan untuk mendengar muzik, persidangan video dan juga permainan video.

K800 mempunyai mikrofon pembatalan hingar sensitiviti tinggi yang boleh berputar 120 darjah untuk pengambilan suara yang jelas. K800 juga memberikan anda pengalaman audio terbaik dengan bunyi bass yang hebat dan trebel yang jelas. Dari segi keselesaan, pad telinga yang berlapik kulit lembut dan bingkai yang ringan menjadikan K800 sangat selesa dipakai selama berjam-jam.

Boleh didapati di: https://www.allithypermarket.com.my/collections/headphones-headsets/products/edifier-k800-headset

headphone terbaik bawah rm100
Edifier K550

Edifier K550

Headset K550 telah direka dengan pad telinga span memberi keselesaan terutama sekali untuk permainan video yang berjam-jam.

K550 ialah headset yang sesuai untuk pengguna komputer yang mencari bunyi Hi-Fi. Dicipta dengan unit Neodymium 30 mm, anda akan merasai pengalaman bunyi yang seimbang daripada muzik dan panggilan.

K550 terbina dengan alat kawalan jauh yang boleh mengawal mikrofon dan kelantangan bunyi dengan mudah.

Boleh didapati di: https://www.edifier.com/product-k550.html#

headphone terbaik bawah rm100
Behringer HC2000

Behringer HC2000

Sama ada anda mencampurkan rakaman, memantau garis bes – atau hanya duduk menikmati lagu kegemaran anda, anda mahukan headphone yang menyampaikan respons frekuensi yang luas dan julat dinamik yang tinggi. Fon kepala HC 2000 memberikan prestasi resolusi tinggi yang luar biasa.

Boleh didapati di: https://www.musicbliss.com.my/collections/headphones-malaysia/products/behringer-hc-2000-malaysia-studio-monitoring-headphones

headphone terbaik bawah rm100
OneOdio A71

OneOdio A71

Dengan pemacu neodymium magnet 40mm berketepatan tinggi, ketepatan kedudukan akustik meningkatkan sensitiviti unit pembesar suara, menjadikannya sempurna bukan sahaja untuk bermain permainan video, tetapi juga untuk mendengar muzik atau menonton filem melalui smartphone, tablet atau komputer anda.

Pad telinga yang lembut dan empuk di kedua-dua belah sisi memastikan keselesaan yang berkekalan walaupun untuk permainan lama. Gelangsar keluli tahan karat memberikan ketahanan yang baik.

headphone terbaik bawah rm100
Behringer HPS5000

Behringer HPS5000

Headphone Behringer HPS5000 memberikan bunyi berkualiti yang anda inginkan. Kapsul kobalt resolusi tinggi mempunyai tindak balas frekuensi yang luas dan julat dinamik, memberikan anda bes definisi tinggi dan ketinggian telus. Pad telinga berbentuk bujur yang selesa dan ikat kepala empuk menjadikan headphone ini selesa dipakai selama berjam-jam. Headphone Behringer HPS5000 ialah pilihan yang bagus untuk anda.

Boleh didapati di: https://www.musicbliss.com.my/collections/headphones-malaysia/products/behringer-hps5000-malaysia-studio-headphones

Behringer HPX2000

Behringer HPX2000

Headphone Behringer HPX2000 memberikan anda bunyi berkualiti yang anda inginkan. Kapsul kobalt resolusi tinggi mempunyai tindak balas frekuensi yang luas dan julat dinamik, memberikan anda bass definisi tinggi dan ketinggian telus. Pad telinga berbentuk bujur yang selesa, berputar, boleh diterbalikkan dan ikat kepala empuk menjadikan headphone ini selesa dipakai selama berjam-jam. Fon kepala Behringer HPX2000 ialah pilihan hebat bagi anda.

Boleh didapati di: https://www.musicbliss.com.my/collections/headphones-malaysia/products/behringer-hpx-2000-malaysia-headphone

headphone terbaik bawah rm100
Behringer HPX4000

Behringer HPX4000

Headphone Behringer HPX4000 memberikan anda bunyi berkualiti yang anda inginkan. Kapsul kobalt resolusi tinggi mempunyai tindak balas frekuensi yang luas dan julat dinamik, memberikan anda bass definisi tinggi dan ketinggian telus. Pad telinga berbentuk bujur yang selesa dan ikat kepala empuk menjadikan headphone ini selesa dipakai selama berjam-jam. Headphone Behringer HPX4000 ialah pilihan hebat untuk anda.

Boleh didapati di: https://www.musicbliss.com.my/collections/headphones-malaysia/products/behringer-hpx4000-malaysia-dj-headphones-hpx-4000

headphone terbaik bawah rm100
Samson SR350

Samson SR350

Anda akan menyukai bunyi yang hebat dan hujung rendah yang mencukupi yang disediakan oleh headphone stereo Samson SR350. Headphone tertutup atas telinga ini juga menghasilkan pengasingan yang hebat, sesuai untuk anda apabila anda ingin mengasingkan diri dengan dunia dan hanya mendengar muzik kegemaran anda. Bentuk berkontur, pad telinga berkusyen, dan ikat kepala boleh laras memastikan kesesuaian selamat yang kekal selesa, walaupun selepas beberapa jam digunakan.

Boleh didapati di: https://www.musicbliss.com.my/collections/headphones-malaysia/products/samson-sr350-malaysia-over-ear-closed-headphones

SonicGear AirPhone 7

SonicGear AirPhone 7

Mainkan muzik tanpa henti sehingga 10 jam dengan bateri 200 mAh yang boleh dicas semula. Sarat dengan Bluetooth V5.0, pemacu 40mm, panggilan telefon dan bicu stereo 3.5mm. Ya, itulah yang dibawakan oleh SonicGear Airphone 7. Nikmati kejelasan tinggi dengan bass yang kuat.

Boleh didapati di: https://www.sonicgear.com.my/headphones?product_id=1545

SecawanKopi.com

Secawan Kopi adalah blog tentang gajet dan teknologi terkini.

 

 

All Right Reserved 2022 by Secawan Kopi.