Dapatkan info terkini tentang SecawanKopi.com

Blog

Anda seorang gamers yang mencari-cari headphone gaming terbaik yang ada di Malaysia? Terdapat banyak pilihan headphone yang anda boleh pilih dari pelbagai jenama. Semuanya mempunyai kelebihan tersendiri dan pasti akan memberi kepuasan kepada anda ketika menggunakannya. Namun, tak semua model dijual mengikut bajet yang anda ada. Di sini, kami senaraikan 10 pilihan jenama headphone gaming terbaik yang anda boleh dapati dengan harga di bawah RM300. Anda boleh memilih mana-mana headphone yang anda sukai dengan harga yang bersesuaian.

Gaming mobile terbaru, Redmagic 7s Pro telah dilancarkan di Malaysia. Ia mampu memberikan pengalaman permainan gaming mobile yang lebih mengasyikkan.

Anda sedang mencari headphone? Terdapat pelbagai jenis headphone terbaik dan berkualiti dengan harga bawah RM100 yang mampu anda miliki. Di sini, kami senaraikan 12 headphone terbaik bawah RM100 yang boleh anda pilih. Mari kita lihat headphone yang telah kami senaraikan. Mungkin ada di antaranya yang menarik minat anda.

Kamera merupakan penyebab utama peningkatan penjualan smartphones pada masa kini. Oleh sebab itu, ramai orang memilih untuk mengetahui maklumat berkenaan spesifikasi kamera smartphone sebelum membuat keputusan untuk membelinya. Namun begitu, masih ramai yang belum memahami maklumat yang tersiar pada spesifikasi kamera smartphone itu. Jadi, kami akan bantu untuk memahami tentang maklumat spesifikasi kamera yang terdapat pada smartphone dan ia akan memudahkan anda untuk membuat pilihan.

Apple telah mengeluarkan iOS terbaru mereka iaitu iOS 16, sejak beberapa minggu yang lalu. Terdapat ciri-ciri baru yang mengagumkan buat pengguna iPhone. Mari kita lihat lima ciri iOS 16 baru yang pasti akan memberi pengalaman berlainan dari iOS terdahulu.

Jika anda seorang pencinta muzik, maka penting untuk mengetahui antara beza headphone dan headset. Sama seperti dalam kes in-ear vs on-ear vs over-ear, kebanyakan orang percaya bahawa kedua-dua headset dan headphone adalah serupa. Namun, itu tidak benar. Terdapat perbezaan besar antara headphone dan headset.

Ketahui spesifikasi yang menarik bagi IPhone 14 Pro yang terbaru.

Apple telah mengumumkan keluaran model IPhone 14 yang baharu. Terdapat ciri-ciri menarik yang Apple perkenalkan pada model terbaru ini. Mari kita lihat ciri-ciri IPhone 14 yang mengujakan.

Kuasa bateri telefon Android yang tahan lama banyak membantu di dalam urusan harian. Anda tidak perlu mengecas telefon dan menunggu sehingga kuasa bateri penuh untuk digunakan.

Kamera Insta360 X3 terbaru telah berada di pasaran Malaysia. X3 adalah kamera 360 all-in-one yang merupakan pengganti kepada model sebelum ini, iaitu Insta 360 One X2 yang telah dikeluarkan pada penghujung tahun 2020.

SecawanKopi.com

Secawan Kopi adalah blog tentang gajet dan teknologi terkini.

 

 

All Right Reserved 2022 by Secawan Kopi.